• hauislihaksen ympärysmitta - 55 cm;
  • rinnan ympärys;
  • vyötärön koko - 70 cm.

elämäkerta

Urheilija syntyi 25. marraskuuta 1969 Jacksonvillessa, Floridassa. Varhaisesta iästä lähtien kuuluisa tulevaisuuden urheilija alkoi olla kiinnostunut erilaisista urheilulajeista. Saatuaan lukion oppilaana, Dexter piti parempana yleisurheilua ja aloitti juoksemisen, koska hänellä oli kaikki mahdollisuudet hyviin tuloksiin. Jackson pystyi juosta 40 metrin matkan vain 4, 2 sekunnissa! Tulos on vaikuttava ja lupaa paljon. Jos hän päätti juoksua, niin hänellä oli suuri mahdollisuus tulla kuuluisaksi urheilijaksi, mutta jostain syystä Dexter piti kehonrakennusta.

Hänellä oli mahdollisuus ja halu päästä korkeakouluun, mutta hän ei haastanut oikeutta, koska hänen piti ratkaista henkilökohtaiset ongelmat. Niin tapahtui, että hän ja hänen tyttöystävänsä olivat kadulla pienen lapsensa kanssa. Hänen suhteensa olivat hänen tyttöystävänsä vanhemmat. Tätä Dexterin ajanjaksoa leimasi musta raita, vaikka tilanne pian vakiintui, kun nuori perhe hankki asunnon ja nuori isä löysi itselleen työpaikan työskenteleen kokina paikallisessa ravintolassa.

Vakavat perheolosuhteet eivät pakottaneet urheilijaa luopumaan, ja hän jatkoi kehonrakennusta pysäyttämättä harjoittelua. Tänä vaikeana aikana hänellä ei ollut tarpeeksi rahaa ruokaan ja etenkin erityisiin ravintolisäaineisiin, jotka käytännössä takaavat urheilijan lihaksen kasvun. Tästä huolimatta urheilija painosi, osoittaen joka kerta parhaat ja parhaat tulokset. Urheilija oli unelmoinut jo kauan näyttäytyvänsä millä tahansa turnauksella, ja ystäviensä suosittelematta hän ei menettänyt tätä mahdollisuutta. Vain kolmessa viikossa hän valmistautui kilpailuun ja voitti, osoittaen hyviä tuloksia, vaikka voitto ei ollut helppo. Hänellä oli vain onnekas genetiikka ja täydelliset kehosuhteet. Tämä tekijä on ratkaiseva urheilijan tulevaisuuden määrittämisessä.

Tulevaisuudessa kehonrakentaja jatkoi osallistumistaan ​​eri turnauksiin ja vuonna 1994 hän sijoittui eteläisten osavaltioiden mestaruuskilpailuissa keskimääräiseen painoon. Vuotta myöhemmin hän sijoittuu myös ensimmäiselle sijalle, mutta jo Yhdysvaltain mestaruuskilpailuissa, esittäen jo raskaan painon. Vuoden 1998 voitto Pohjois-Amerikan mestaruuskilpailussa antoi urheilijalle suurta toivoa ja hän ajatteli miten kilpailla ammattilaisten kanssa. Samanaikaisesti hän päätti tarjota itselleen mainetta kilpaillakseen monien kuuluisten kehonrakentajien kanssa tasavertaisin ehdoin. Kummallista, mutta hän tiesi miten tämä saavutetaan.

Urheilija ymmärtää myös, että suosiota voidaan saavuttaa medialla, mitä hän teki kuvaamalla useita videoita ”Taistelu Olympiasta” -elokuvasta. Sen jälkeen hän pystyi julkaisemaan DVD: n nimeltä The Titans, joka keskittyi hänen koulutukseen, rutiiniin ja elämään.

Tästä huolimatta monet kilpailijat eivät suhtautuneet vakavasti tämän urheilijan tavoitteisiin uskoen, että hän ei voisi saavuttaa enemmän kehonrakennuksessa. Todennäköisesti, tekijä, että Dexter Jackson ei ollut nopeinta kasvua, tulee. Itse asiassa urheilija oli määrätietoinen, ja tällaiset hänelle osoitetut sanat olivat turhia. Estetiikan ja yleisten ominaisuuksien sekä vartalon oikeiden mittojen ansiosta hän voitti helposti monia kehonrakentajia, jotka ovat kooltaan valtavia. Jotta asia ei olisi perusteeton, riittää vain yksi esimerkki - Jacksonin voitto arvostetulla turnauksessa ”Mr. Olympia 2008”. Mutta tämä ei ole koko luettelo hänen voitoistaan.

Parhaat saavutukset

Urheilija on yksi maailman merkittävimmistä kehonrakentajista. Dexter ei koskaan pudonnut alle yhdeksännen sijaan turnauksissa ja pitänyt useimmissa kilpailuissa vähintään 5. sijaa. Dexter on nyt 45-vuotias ja viimeisellä turnauksella vuonna 2014 hän pystyi nousemaan 5. sijalle. Tämä tosiasia osoittaa, että tämä kehonrakentaja jätti suuren jäljen tähän urheiluun eikä aio luopua juuri niin. Vuonna 1995 hän voitti Yhdysvaltain mestaruuden, ja vuonna 1996 hänestä tuli kuudes Nashionals-turnauksessa. Tästä ajanjaksosta lähtien hän aloitti esiintymisen ammatillisella areenalla puhumalla PRO-turnauksissa. Vuodesta 1999 vuoteen 2002 hän ei koskaan ottanut ensimmäistä sijaa, mutta pysyi tiukasti viiden parhaan joukossa. Ensimmäinen voitto tuli vuonna 2002, kun hän sijoittui 1. sijalle Englannin Grand Prix -tapahtumassa jättäen sellaiset kuuluisat kehonrakentajat, kuten Chris Cormier, Dennis James ja muut. Tämän urheilijan ajanjaksoa 2003–2008 pidetään menestyneimpänä. Osallistuessaan 18 turnaukseen hän voitti klo 12. Vuoden 2008 voitto Mr. Olympia -kilpailuissa oli erityisen merkittävä. Sitten hän pystyi voittamaan sellaiset kuuluisat maailmanluokan urheilijat kuin Jay Cutler, Phil Heath, Dennis Wulf, Tony Freeman jne. Hän voitti myös toistuvasti Arnold Classic -turnauksen - nämä ovat 2005, 2006, 2008 ja 2013.

Dexter Jackson -harjoittelu jakautui hauislihasharjoitteluun

Harjoitteluprosessi eroaa joillakin ominaisuuksilla, jotka antoivat urheilijalle mahdollisuuden saavuttaa korkeita tuloksia. Esimerkiksi:

• 1 päivä: nelikorva;
  • 2 päivä: rintakehän lihakset, vasikka;
  • 3 päivä: takaisin;
  • 4. päivä: Deltoid lihakset, lonkkahauis;
  • Päivä 5: käsivarret (hauisliha, triissi) ja vasikka lihakset;
  • 6 päivää: lepo.

On syytä huomata, että jokainen Dexterin voimaharjoittelu päättyy sydämeen. Hän tekee sen joko polkupyörällä tai juoksumatolla noin 30-35 minuutin ajan. Usein sydänharjoittelua varten ne tehdään 2 kertaa päivässä. Kerran viikossa hän kouluttaa aina kaikkia lihasryhmiä. Ainoa poikkeus on vasikan lihakset, jotka kasvavat kahdesti viikossa, koska ne palautuvat paljon nopeammin kuin muut lihakset.

Hauislihasharjoittelu

1. Haudan hauen nostaminen Scottin penkillä: 4 sarjaa 10-12 toistoa. Huomautuksia: On parempi ottaa paino, jolla et voi huijata, mutta suoritat niin keskittyneenä kuin mahdollista. Jos liikaa painoa, syntyy pohjasta "ääliö", joka voi johtaa hauisäristyksiin, mikä johtaa voimakkaaseen kipuun.
  2. Vasara: 4 sarjaa 10-12 toistoa. Huomautuksia: tässä liikkeessä voit ottaa enemmän käsipainoja, mutta et pidä unohtaa ihanteellista tekniikkaa.
  3. Hauenvarsien nostaminen hauislihasta istuessasi: 4 sarjaa 10-12 toistoa. Huomautuksia: Liikkeen tulisi tapahtua yksinomaan teknisesti, painolla ei ole väliä, tärkeintä on tuntea työskentelevä lihas ja myös piikin supistumisen kiertämällä harjaa ulospäin (supinaatio).
  4. Keskitetty käsipainohissi hauislihakseen: 4 sarjaa 10-12 toistoa. Huomioi: Sinun on otettava sellainen tavoite vartaloasi kallistettaessa, että hauislihasesi kuormitus on suurin, liian kallistaminen ei ole myöskään välttämätöntä. Tämä liike voidaan suorittaa sekä seisoen rinteessä että istuen rinteessä. Myös muunnos siitä, kuinka suorittaa tämä harjoitus lohkolle.

Dexter Jackson -harjoitukset

Koulutuksen vaiheet ovat seuraavat:

1. Arm curl simulaattorissa: 4 sarjaa 10-12 toistoa
  2. Käsien käsivarsien taivutus tankoilla painottaen penkin vatsaan: 4 sarjaa 10-12 toistoa
  3. Aseiden laajentaminen ylemmästä lohkosta tricepsiin: 4 sarjaa 10-12 toistoa
  4. Ranskalainen penkkivalaisin makaa: 4 sarjaa 10-12 toistoa. Huomaa: heti epäonnistumisen jälkeen Dexter suorittaa kapean otteen penkkipuristuksen tricepsien "hienosäätöön"
  5. Aseiden jatkaminen ylälohkosta köysikahvalla: 4 sarjaa 10-12 toistoa
  6. Pult-up epätasaisissa palkeissa (analoginen - simulaattori): 4 sarjaa 10-12 toistoa
  7. Haudan nostaminen bicepsilelua varten: 4 sarjaa 10-12 toistoa. Huomaa: Jackson nostaa vähän epästandardia nostoa, tanko kulkee vartaloa pitkin, ei kaari.